By 16 oktober 2014 Read More →

Bouw je eigen insectenhotel

Voor elk insect bouw jij straks een vijfsterrenhotel op maat! Want insectenhotels bouwen is niet zo moeilijk, maar de truc is om ze ook bewoonbaar te krijgen. Met de 30 uiteenlopende ontwerpen uit dit boek kun jij straks voor elk soort insect een passen onderkomen bouwen.

bouw je eigen insectenhotel

Voorzien van duidelijke stap voor stap instructies. Checklists van materialen en nauwkeurige afmetingen kun je meteen aan de slag en creeer jij in no-time een prachtig vijfsterrenhotel dat niet misstaat op je balkon of in je achtertuin.

Meer info en online bestellen:

  • Bouw je eigen insectenhotel
  • ISBN 9789052109787

TIP: Het boek besteld en wil je meteen aan de slag? Start dan met dit DIY insectenhotel !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.