By 12 september 2014 Read More →

Nooit meer beestjes in je limonade!

Je had vast meer gehad aan deze blog gehad aan het begin van de zomer. Maar hopelijk kun je deze diy nog gebruiken op een paar mooie nazomer dagen. Maak van strijkkralen een anti-beestjes deksel voor op je limonadeglas met een gaatje voor je rietje!

Deze handige diy kwam ik op Instagram tegen bij Ritha en perfect voor Moodkids. Ik maakte een setje voor Moodkids, want het was weer een dag om buiten limonade te drinken 🙂

dakjes op je drinken

Anti-beestjes deksel knutselen met strijkkralen dit heb je nodig:

  • Strijkkralen
  • ronde strijkkralenmal (van bv. Ikea)

stijkkralen idee

Het is niet moeilijk. Vul de mal met strijkkralen, maar laat het midden vrij voor het rietje. Even strijken met een velletje bakpapier over de strijkkralen en laten afkoelen. Klaar zijn je vrolijke deksels!

Fijne nazomer!

knutselen met strijkkralen

TIP: Geen strijkkralen in huis? Je kunt ook van papier een confetti parasol maken voor op je glas !

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.