By 4 augustus 2014 Read More →

Een confetti parasol op je glas

Buiten een glas limonade drinken is niet altijd een pretje. Binnen no time ben je omringd door allerlei beestjes die allemaal willen meegenieten. Daarom maakte ik een confetti parasol voor op je glas! Een feestje op je glas en al die nare insecten, mooi geen last meer van!

confetti diy parasollen van papier maken

Dit heb je nodig:

  • 120 grams wit papier en gezellige confetti vouwblaadjes
  • lijm, passer, schaar, kartelschaar, paperclips en rietjes

confetti parasol feestje maken

En de Confetti DIY parasol maak je zo:

Plak het vouwblaadje op een stuk dikker wit papier. Maak op dit witte papier een cirkel met een passer of gebruik een voorwerp met de doorsnede van ongeveer 12cm. Knip uit met een gewone schaar. Knip vervolgens de cirkel tot het midden in en maak een passend rondje waar straks het rietje doorheen kan (begin met een klein rondje en knip steeds een klein beetje bij) Schuif over elkaar heen zodat een parasol ontstaat en zet vast met lijm, gebruik paperclips en laat goed drogen. Knip met een kartelschaar een mooie rand. Duw het rietje door het gaatje en zet in je glas.

Heerlijk ‘beestjes vrij’ genieten van je drankje!

confetti parasol papier maken

Denise Beckand – www.becolorand.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand