By 21 augustus 2014 Read More →

Back to school DIY Slinger & Kaftpapier

Aan alles komt een eind, zo ook aan de zomervakantie. Langzaam aan wordt het weer tijd om de schooltassen, lunchtrommeltjes en etuis af te stoffen. Waar het ene kind na zes weken vakantie smachtend uit kijkt naar de eerste schooldag, wil de ander liever doen alsof de vakantie nog jaren duurt. Om de overgang van zomervrij naar schoolwerk wat feestelijker te maken ontwierp ik een Back-to-school inkleur slinger en het Back-to-school inkleur kaftpapier.

back to school DIY(Fotografie: Monique Ferron – Styling: Myrthe Smit)

Back to School DIY Slinger

Voor de slinger heb je nodig:

Hoe ga je te werk:

  • Kleur de vlaggetjes in.
  • Knip de vlaggetjes uit.
  • Niet de vlaggetjes vast aan het lint.
  • Hang de slinger op een vrolijke plek.

Back to School DIY Kaftpapier

Print de template uit op A4 of A3 papier en kaft er je boek, je agenda of een schriftje mee. Kleur vervolgens thuis (of tijdens een saaie les) het papier in.

back to school download

Liever zin om gewoon zelf wat te kleuren? Download dan de Back to School Kleurplaat !

Extra TIP: Wanneer je handig bent met stof kun je het kaftpapier ook bedrukken op stof (zie de tutorial doehetzelf stof bedrukken ) en de stof gebruiken om een etui of tas te maken.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.