By 11 augustus 2014 Read More →

Happy Summer !

In mijn vorige #DIY voor Moodkids – een kartonnen hart maken – had ik het al over Nika’s verjaardag. Op 26 juli is ze 14 jaar geworden.

Wat is de tijd snel gegaan. Van baby met blozende bolle wangetjes is ze gegroeid tot mooie, ondernemende puber. Van roze rokjes met groene laarsjes draagt ze nu hipster kleding en  lipgloss. Ja, vaders en moeders; ook jullie ontkomen er niet aan:)

En ondanks haar puberleeftijd stond op Nika’s wensenlijstje parfum van Zwitsal. Heb ik mooi laten inpakken bij Douglas. Net als de zilveren oorknopjes die ze zo graag wilde.

Voor deze do-it-yourself heb ik mij laten inspireren door de zomer. Hoe kan het ook anders met zulk stralend weer). Daar horen voor mij luchtige sieraden bij. Vandaar deze kralenarmbandjes voor moeder en dochter. Het leuke eraan vind ik de sluiting. Zit er meteen zo professioneel uit. De tutorial hiervan staat op mijn pinterestboard.

zomerarmband maken

Nodig

  • Dun koordje
  • Kralen
  • Hangertjes zoals sterren, kwastjes, wat je maar mooi vindt

Aan de slag in maar 3 stappen

  • Fixeer de uiteinden van het koord met een aansteker of lucifer. Zo voorkom je dat het koord gaat rafelen
  • Rijg de kralen en de hangertjes aan het koord
  • Voor de sluiting, gebruik deze tutorial

En nu maar mooi wezen, samen met je dochter!

lieve zomergroet van Hydi

ohlalahydi

diy zomerarmbandje maken

TIP: Heb je de smaak te pakken en wil je zelf nog meer armbandjes maken ? Check dan snel deze post De leukste DIY sieraden voor kinderen .

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.