By 7 augustus 2014 Read More →

Dream Big ! Kleurplaat poster

Jullie herkennen het volgende vast: Tijdens de vakantie is er alle ruimte voor het maken van mooie plannen, krijg je het gevoel dat je nu eens echt werk moet gaan maken van de dromen die je hebt. Zittend in het zonnetje begint je hart meer en meer te borrelen en voor je het weet staat er een eerste plan op papier. Uitgerust en vol goede moed neem je je voor om er thuis nu eindelijk eens echt mee aan de slag te gaan. Maar ja, dan ben je thuis en roept het werk, de kinderen, de voetbal, de afwas en al het andere en zet je al die mooie gekoesterde plannen weer voor een jaar in de kast. Zo ontzettend zonde!

Gelukkig zijn daar onze kinderen, zij zijn de kunst van dromen nog niet verloren. De ogen nog vol vuur en een hart dat er op vertrouwd dat alles kan. Geef mijn dochter een zwierige jurk en ze is prinses terwijl een groene tuinhandschoen haar omtovert in een kikker. Wanneer ze op het keukentrapje staat vindt ze zichzelf een vrolijke giraffe, om minuten later alweer op te gaan in haar rol als brandweerman.

Ja, deze zomer ga ik op droomles bij mijn kind!

Download de dream big #moodkidsposter gratis !

moodkidskleurplaat giraffe

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, DIY

Auteur:

Grietje tekent en schrijft met hart en ziel en woont samen met het peutermeisje (2011) en manlief in hartje Den Haag. Volgens haar papieren is zij historica en mediator maar vanuit haar hart is zij tekenares. In het dagelijks leven wordt Grietje blij van de natuur, van boeken en van sprookjes en met regelmaat „strooit” zij tekeningen in het rond. Op haar blog Fotootjevandaag schrijft zij over de kleine „normale” dingen die het leven zo bijzonder maken en schrijft zij korte, geïllustreerde verhalen.