Gratis mandala download van dieren in Nederland

Als kind kon ik in uren tekenen en kleuren. Met het puntje van mijn tong tussen mijn tanden deed ik mijn uiterste best om de kleurplaten in mijn vakantieboek zo mooi mogelijk te maken. Tegenwoordig gaat het er hier in huis nog steeds zo aan toe. Er is maar een verschil, ik kleur de kleurplaten nu niet meer in maar maak ze voor mijn peutermeisje die inmiddels het kleurvirus ook aardig te pakken heeft.

Gratis mandala dieren

Hou jij ook zo van kleuren? Dan heb je geluk, want ik heb speciaal voor de vakantie voor jullie een mandala dieren kleurplaat getekend. Print de kleurplaat uit op fijn papier, pak je mooiste potloden en stiften en maak je eigen dierenwereld. Jij bent de artiest dus geef de dieren de kleuren die jij mooi vindt. Een paars konijn, een blauw hert en een kikker met oranje strepen het kan allemaal.

Al de dieren in deze bol kun je in Nederland tegen komen. Herken jij ze allemaal? Kijk de komende maand maar eens goed om je heen en wie weet kom je om de hoek van je tent, al spelend op het strand of al zingend op de fiets een van deze beestjes tegen.

Heel veel plezier!

Download deze gratis mandala met Nederlanse dieren. Staat garant voor het nodige kleurplezier!

Klik om te downloaden : Gratis mandala Dieren Kleurplaat

Tip: Ook onderweg in de auto kan een fijne kleurplaat uitkomst bieden. Print de kleurplaat in dat geval uit op stevig papier en maak van een stuk karton en washi tape een tekenbord dat je gemakkelijk op je schoot kunt leggen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, Downloads, DIY

Auteur:

Grietje tekent en schrijft met hart en ziel en woont samen met het peutermeisje (2011) en manlief in hartje Den Haag. Volgens haar papieren is zij historica en mediator maar vanuit haar hart is zij tekenares. In het dagelijks leven wordt Grietje blij van de natuur, van boeken en van sprookjes en met regelmaat „strooit” zij tekeningen in het rond. Op haar blog Fotootjevandaag schrijft zij over de kleine „normale” dingen die het leven zo bijzonder maken en schrijft zij korte, geïllustreerde verhalen.