By 26 mei 2014 Read More →

1001 nacht lampionnen maken

diy lampionnen

Zwoele zomeravonden zijn heerlijk! Helemaal als je tot middernacht buiten kunt zitten. Voor net dat beetje meer sfeer rond een knisperend haardvuur maak je zelf sprookjesachtige 1001 nacht lampionnen.

Je hebt ze vast wel in de tuin hangen. De papieren lampionnen die op zonne-energie gaan branden zodra de zon onder is. Meestal zijn de wit. Niks mis mee, maar leuker zijn ze als je ze net even wat meer sfeer geeft.

Wat heb je nodig:

  • papieren lampionnen
  • verf
  • glitter
  • kwasten

en voor de extra versiersels :

  • kraaltjes
  • lintjes
  • gemstones
  • borduurgaren
  • nepveren

1001 nacht lampionnen maken

diy lampionnen maken

Laat de kinderen de lampionnen verven en strooi wat glitter over de natte verf. Zodra de verf droog is kun je de lampionnen nog extra versieren met gemstones, veren of maak tassels. Klaar zijn je 1001 nacht lampionnen! Fijne dag! Wimke

diy lampionnen zelf maken

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.