By 17 januari 2014 Read More →

Haken in kleur

Online zijn er natuurlijk ontelbaar veel haaktutorials te vinden en ook voor een online haakles voor beginners hoef je je stoel niet uit. Toch kan het fijn zijn om een echt haakboek te hebben met handige haakschema’s. Een fijn boek van papier.  Met mooie plaatjes welke je keer op keer kunt bekijken en die je aansporen om zelf ook je haaknaald en bolletjes wol weer op te pakken.

Haken in kleur

In Haken in kleur – een haakboek voor beginners en gevorderden – staan 25 eigentijdje en kleurrijke haakprojecten om zelf te haken. Elk haakproject is voorzien van een overzichtelijk haakschema (een tekening van de patronen). Dat is handig als het eindeloze haaksteken tellen niet helemaal jouw ding is. Als je liever steken telt is het werken met haakschema’s misschien even wennen. Van decoratieve kleerhangers tot vintage onderzetters en van miniatuurfruit tot vrolijke pompomsjaal. Een haakliefhebber wordt vast erg blij van dit boek!

INFO en online bestellen: Haken in kleur – Kazuko Ryokai – Tirion Creatief

boekentip, creatief boek, haken in kleur, leren haken, tutorials, haakles voor beginners, boek

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.