It’s never too late for creamy Etos Café Latte !

Goede voornemens – zucht – ik maak ze ieder jaar. Maar ieder jaar sneuvelen ze net zo snel als ik ze maak. Dit jaar ga ik het daarom anders doen!

Ik heb me zelf een aantal (kleinere) doelen gesteld die ook echt haalbaar zijn. Wensen, doelen, goede voornemens die niet te groot zijn, die ik zelf in de hand heb, die ik heel erg graag wil halen (niet onbelangrijk!) en die ik in 2014 voor mezelf ga realiseren.

Ik deel mijn goede voornemens hier met jou – en de rest van de wereld – als stok achter de deur. Niet dat ik dat nodig heb, want dit jaar ga ik mijn goede voornemens volhouden. Echt !

Mijn goede voornemens voor 2014

Nee !

Ik ga vaker ‘nee’ zeggen, zodat ik meer tijd heb om ja te zeggen tegen dingen die ik echt leuk vind.

Lekker lunchen

Ik ga iedere week een bento maken. Geen hele ingewikkelde bento waarvoor ik uren in de keuken moet staan, maar gewoon een gezellige gezonde lunchtrommel die er net wat leuker uit ziet dan de standaard boterham die er de rest van de week in gaat.

goede voornemens - bento maken

Naar buiten

Ik ga 2 tot 3 keer in de week hardlopen (of te wel hollen zoals Hiskia het eerder noemde). Nu mijn jongste dochter 2 keer in de week naar de peuterspeelzaal gaat heb ik eindelijk een klein beetje tijd voor mezelf. Die tijd investeer ik in mijzelf, mijn gezondheid en in meer energie. Hardlopen zal nooit mijn hobby worden, maar als ik mijn 5 km weer gelopen heb vind ik het altijd heerlijk! In de kerstvakantie ben ik alvast begonnen en het bevalt uitstekend!

goede voornemens - hardlopen

Opletten en toch blijven genieten !

Als echte Bourgondiër is lijnen niet aan mij besteed. Ik hou gewoon van eten (en drinken) en kan er al helemaal niet tegen als ik iets niet (meer) mag.  Echt slank ben ik nooit geweest en zal ik vermoedelijk ook nooit worden. En dat is prima.

Toch ga ik wel wat vaker opletten. Geen en en meer voor mij dit jaar, maar… ik blijf wel genieten (!). Ik ga de bourgondische dagen gewoon afwisselen met dagen waarin ik oplet.

Net voor Kerst ben ik al begonnen met het nuttigen van een Etos Slank maaltijdreep of maaltijdshake als ontbijt en lunch en dat bevalt prima. Het is simpel, snel en praktisch, dus erg handig voor een drukke moeder als ik. Leuk voordeeltje: Etos heeft Café Latte smaak – YEAH Café Latte! – mijn favoriete koffie. Zo is opletten zelfs lekker!

Och, en ik viel er ook al wat mee af (en dat was niet eens het doel…).

goede voornemens - never too late

Nieuw Moodkids Project

Ik ga samen met Eef verder werken aan ons nieuwe Moodkids project. Hier ga ik nog niet te veel over zeggen, maar jeetje, wat een energie komt er vrij als je eindelijk (samen) je dromen najaagt! 2013 was voor Moodkids al een heel mooi jaar, zeker het staartje ervan, toen we na heel hard werken de nieuwe website mochten lanceren. En ook 2014 heeft voor ons nu al heel veel beloftes in zich om een fantastisch jaar te worden.

Zo dat waren mijn goede voornemens voor 2014, ik heb er zin in!

Downloads

Maak jij ook goede voornemens? We maakte een fijne It’s never too late for resolutions (you can keep) printable voor je. En ook de It’s never too late for Café Latte (Snap je hem?! Het is voor mij – naast een mooie quote – ook meteen een stille hint dat het nooit te laat is om op de lijn te letten met de Etos Café Latte maaltijdshakes) is als A4 poster te downloaden.

TIP: Af en toe een positieve reminder aan mijn goede voornemens is niet verkeerd. De Café Latte printable gebruik ik daarom als achtergrond op mijn iPad !

moodkids, download, gratis poster, goede voornemens,

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Downloads, DIY

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.