By 23 december 2013 Read More →

Stokke® MyBag – maak eenvoudig een stoere tashanger voor de kinderwagen

Eerder schreef ik al enthousiast mijn bevindindingen over de Stokke Scoot. Eén van de pluspunten is het grote mandje onderin, waar je veel spullen in kwijt kunt.
Máar, hoewel mijn tas er prima in past, heb ik mijn waardevolle spullen toch liever iets dichter bij de hand. Niet alleen vanwege de veiligheid van je portemonnee wanneer je bijvoorbeeld gaat winkelen, maar ook vanwege het gemak deze bij de hand te hebben.

Nou zijn er verscheidene tashangers of buggyhaken te koop om je handtas mee aan de buggystang te bevestigen, maar ik was op zoek naar een wat stijlvoller exemplaar, liefst een beetje stoer. Zo maake ik in een paar eenvoudige stappen een tashanger van een grote leren riem.

stokke, scoot, stokke scoot, review, zelf een tashanger maken, buggyhaak, diy

Ook deze tashanger maken? Super simpel, dit is wat je doet:

Benodigdheden:
– (Leren) riem
– Schaar
– Stift
– Gaatjesknijper

stokke, scoot, stokke scoot, review, zelf een tashanger maken, buggyhaak, diy

1. Teken op de riem af waar hij afgeknipt moet worden
2. Knip mooi rond af, eventueel nog even gladschuren met een dun schuurpapiertje
3. Teken (meerdere) gaatjes af en knijp ze in met een gaatjesknijper. Ik maakte meerdere gaatjes, handig voor als je eens meer tassen of een tas met bredere banden wilt dragen.

Et voila! Ik doop hem om tot de Stokke® MyBag!

stokke, scoot, stokke scoot, review, zelf een tashanger maken, buggyhaak, diy

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.