By 12 december 2013 Read More →

Tried and Tested – Stokke Scoot

Toen het einde van de zwangerschap van Sam naderde, groef ik de babyspullen van Lily op, want die kinderwagen, die kon toch nog best?

Bleek Sam een (bijna!) 10 ponder te zijn en dus binnen no-time uit de kinderwagenbak gegroeid. Hoe graag hij ook rechtop wilde zitten in de buggy-zitting van deze wagen, daar vond ik hem met zijn 3 maanden toch echt nog te klein voor. Wat nu?! Ik doe eigenlijk alles met de kinderwagen, we wonen in de stad, school van Lily is op loopafstand, dus geen reden om de auto te pakken.

Dus de zoektocht naar een nieuwe wagen begon. Een hele kinderwagen vond ik niet meer nodig, dus een buggy moest het zijn. Maar dan wel een beetje een luxe buggy. Na een flinke research, viel mijn oog op de nieuwste aanwinst van Stokke, de Scoot. Een comfortabele buggy die vanaf geboorte gebruikt kan worden met een lekker zacht nestje. Perfect voor Sam!

stokke scoot, review, ervaringen, buggy, kinderwagen, test

A-technisch als ik ben, had ik hem toch mooi in 5 minuten in elkaar, easy peasy. Een proefrondje door de woonkamer maakte me al heel enthousiast, hij rijdt namelijk super soepel (ik kan hem zelfs met 1 vinger rond laten draaien! Niet dat ik dat op straat doe 😉

Sam vindt hem ook heerlijk, warm ingepakt in het nestje, zittend (nu hij inmiddels 6 maanden is) en wanneer zijn luikjes sluiten, laat ik de zitting zakken tot ligstand. Meneer tukt wel verder!

stokke scoot, review, ervaringen, buggy, kinderwagen, test

Ingeklapt blijft er niks van over, want hij gaat makkelijk in onze kleine Citroen C3. Er zit zelfs een mandje onder waar ook daadwerkelijk wat in kan. Best handig met boodschappen- school- en ballettas.

Je merkt het al, ik ben lyrisch. Toch heeft hij ook een paar ietsje mindere punten (voor mij). Er zit namelijk geen stand tussen zit en lig, want in de maand 3-6 een beetje lastig was, te klein om te zitten, terwijl hij niet altijd zin had om te liggen als hij wakker was. Ook vind ik het jammer dat er geen optie is om zijn grote zus mee te vervoeren als ze te moe is om na school ook nog naar ballet te lopen. Er is geen buggybord of what so ever aan te koppelen.

stokke scoot, review, ervaringen, buggy, kinderwagen, test

Maar al met al, een top wagen!

Mocht je overwegen een fijne buggy aan te schaffen die nét iets meer biedt, dan raad ik van harte de Stokke Scoot aan.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby, Trend

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.