By 14 november 2011 Read More →

DIY – Sinterklaas Speurspel

Een Sinterklaas Speurspel (klik om te downloaden!) dat je samen met je peuter of kleuter speelt. Naast een gezellig spel oefen je meteen de kleuren, tellen tot 5 en verder en plaatsbepalingen (naast, achter, op, enz.). Mooi meegenomen dus. Heb je oudere kinderen? Ontwerp dan samen extra spelelementen en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Click here for the free English version of the Sinterklaas game.

Veel speelplezier!

Het speurspel werd speciaal voor ons ontwerpen door onze eigen Papa Jaco van StudioFormo

sinterklaas speurspel

 

sint speur spel

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.