By 5 december 2011 Read More →

Happy Sinterklaas

sinterklaas speurspel in englisch

Since our website was mentioned on Irene Hoofs BKids as “the best Dutch free online magazine for kids” (we are so proud!!!) we’ve received a lot of questions about how to play our Sinterklaas Speurspel. Especially for those foreign readers Aline from Studio Formo translated the game in English. You can download it for free here. Happy Sinterklaas!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.