By 30 januari 2013 Read More →

Lieve broodtrommel bento hartjes voor je kind

Wij stoppen vaak bento hartjes in de lunchtrommels van onze kinderen, gewoon om te laten weten hoe gek we op ze zijn. Maar met Valentijn in het verschiet, mag een hartje natuurlijk niet ontbreken.

> Volg je ons al op onze Dutch Bento Facebookpagina?

Zo maak je broodtrommel bento hartjes

Er is een foefje om hartjes te maken van langwerpige/ovale vormen. Snijdt bijvoorbeeld een klein knakworstje schuin door. Draai één kant om. Zo kun je van twee helften samen een hartje vormen. Dit kun je doen met alle enigszins langwerpige etenswaren, zoals langwerpige druiven of tomaatjes, maar ook met broodjes. De twee helften van dit zoete broodje plakten we aan elkaar met een beetje boter. Bij alle andere hartjes hebben we gekleurde prikkertjes gebruikt om de twee helften bij elkaar te houden.

Broodtrommel bento hartjes zijn makkelijk te maken van  etenswaren. Alja en Jochem leggen je uit hoe. Zo maak je een hartje in de lunchtrommel van je kind. #dutchbento

> Meer leuke broodtrommel ideeën vind je hier

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Alja en Jochem hebben samen een voorliefde voor lekker eten. Elke week maken ze voor hun 3 dochters een Bento (Japanse lunch) om mee naar school te nemen.