By 25 november 2017 Read More →

Nerf Nitro Motofurry Rapid Rally, we geven dit pakket 3x weg

Jongens en auto’s en pistolen, dat blijft een gouden combinatie. Mijn zoon Thomas kon ook altijd uren met zijn auto’s spelen en bedacht daarbij de leukste constructies om bruggen en obstakels te maken waar de auto’s overheen konden vliegen.

Alleen hoe enthousiaster hij in het spel opging hoe harder de auto’s tegen de plinten vlogen. Dit met een enkele deuk en wat verf van de muur tot gevolg. Nerf heeft hiervoor een super oplossing bedacht waar ik vroeger heel blij mee zou zijn geweest! Foam auto’s! Dag deuken en lawaai!  Hallo speelplezier!

NERF Nitro

Nerf maakt met hun nieuwste product Nerf Nitro een combinatie van verschillende werelden. Schieten is toch wel de kracht van Nerf. De meeste kinderen zullen er in ieder geval die associatie mee hebben. Maar met Nerf Nitro wordt ook snelheid, sprongen en spannende stunts tot een hele creatieve spelervaring toegevoegd. Met je blaster kun je de foam auto’s lanceren en er de meest geweldige stunts mee uitvoeren.

Wil je nog meer uit de Nerf Nitro set halen? Dit doe je met de Motofury Rapid Rally set. Met deze set kunnen kids hun foam auto’s wel heel hoog laten springen door gebruik te maken van de hoge springschans. De Motofury Rapid Rally set bevat een blaster, 9 foam autootjes van allemaal verschillende modellen, 12 obstakels en een hoge en een lange springschans. Ben benieuwd hoe hoog ze komen!

Winactie Nerf Nitro

Van Nerf mogen we maar liefst 3 van deze gave sets weggeven! Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Gefeliciteerd!

Liesbeth Dorresteijn uit Bodegraven

Susan Klerks uit Drunen

Julienne Criekinge uit Lint

We geven jullie gegevens door aan Nerf. Zij sturen de Nerf Nitro set naar jullie op.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>