By 21 november 2017 Read More →

Rocket lamp! Vlieg jij ermee weg?

Mooie verlichting zorgt voor veel sfeer in huis. Vooral nu de dagen korter en donkerder zijn is het fijn en gezellig om sfeervolle verlichting aan te hebben. We schreven al eerder over de Rocket Lamp en hebben er ook al één weggegeven.

En we zijn zo blij! Want we mogen er gewoon nog één weggeven. Maar eerst even nog wat info.

Rocket Lamp

De Rocket Lamp is dit jaar gelanceerd als een stoere designerlamp, die mannen van 5 en jongens van 45 in hogere sferen brengt. Maar door zijn leuke retro design zullen meisjes en vrouwen deze lamp ook zeker leuk vinden.

Met zijn strakke vormgeving past hij perfect in de moderne woon- en kinderkamer. De lamp heeft 16 kleuren LED-licht, zo kun je voor iedere interieurstijl en elke sfeer een geschikte kleur zoeken. Het heldere licht heeft een sterkte van 3 Watt. Dit kun je dimmen tot een aangenaam gloeiend licht, waardoor hij ook heel geschikt is als nachtlampje. De kleur en lichtintensiteit pas je aan vanuit je luie stoel of bed met de bijgeleverde afstandsbediening.

Ken je de Rocket Lamp al? Een stoere lamp voor in de kinderkamer met maar liefst 16 kleuren instelbaar. Ook handig als nachtlampje. Win hem bij MoodKids!

Deze raket lamp gaat lichtjaren mee! 

De Rocket Lamp is van hoogwaardig kunststof dat is gemaakt om vele lichtjaren mee te gaan. Dit materiaal is kleurvast, recyclebaar en onbreekbaar. Geen zorgen dus als je hem tijdens een wilde droom een keer van je nachtkastje afslaat. Het materiaal is bovendien gemakkelijk schoon te houden, neem het af met een vochtige doek en hij ziet er weer uit als nieuw! Zo blijft deze gave raket het stralende middelpunt van je woon- of slaapkamer.

Verkooppunt: o.a. Fonq 

Winactie Rocket Lamp

Voor de Moodkids speelt voor Sinterklaas actie mogen we deze super coole Raket Lamp weggeven.

Gefeliciteerd!

Joselinda Schelvis uit Wieringerwerf

We geven je gegevens door aan Rocket Lamp. Zij sturen de lamp naar je op.

 

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>