Play-Doh Tandarts, om zelf ’tandartsje’ te spelen

Spelen met klei doet bijna elk kind. Het begint met voelen en knijpen in de klei en het eindigt bij spelsituaties en meer gedetailleerd kleien. En het stopt niet als je opgroeit. Nicole heeft de afgelopen periode als Play-Doh Pro ook de nodige klei gezien! 😉

Naast klei in potjes verkoopt Play-Doh ook allerlei leuke sets. De Play-Doh tandarts set is er daar één van.

Naar de tandarts gaan kan best eng zijn, tandarts spelen echter niet! Met de Play-Doh tandarts set kan je kind zelf tandarts spelen. We geven de set 2x weg.

Play-Doh Tandarts

Naar de tandarts gaan kan best eng zijn, ’tandartsje’ spelen daarentegen niet! Je kinderen zijn zelf tandarts met de Play-Doh tandarts set. Je start met het maken van een paar tanden met de tandenvormpjes. Dan controleert de tandarts uiteraard het gebit met een echt tandartsspiegeltje. O jee, zie ik daar een gaatje? Dan mag je kind boren met een elektrische boor. En gaatjes worden natuurlijk ook gevuld. Met de pincet haal je dingetjes tussen de tanden weg. Staan de tanden scheef? Dan maak je een slotjesbeugel met de roller. En vergeet niet de tanden te poetsen!

Super leuk toch! We mogen van Play-Doh een set weggeven.

Winactie Play-Doh

Voor de Moodkids speelt voor Sinterklaas actie mogen we deze leuke tandarts set weggeven.

Gefeliciteerd, Jannie Kortekaas uit Duizel

We sturen de Play-Doh set begin volgende week naar je op.

 

 

playdohtandarts-sfeer-artikel

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>