Wil jij met je kind naar de première van Casper en Emma?

Is jouw kind fan van de serie ‘Casper en Emma’? Lees dan snel verder! Vanaf 7 juli komt er een nieuwe film van hen in de bioscoop: Casper en Emma op Safari!

In deze film gaan de beste vriendjes, vergezeld door hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. In Afrika helpt Emma’s moeder haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt. Intussen kijken Casper en Emma samen met hun opa en hun knuffels ernaar uit om kennis te maken met alle dieren. Ze raken bevriend met Ann’s dochter, die hen meeneemt op safari. Op hun tocht komen zij een babyleeuw tegen die ze meenemen naar de dierenkliniek. Daar blijkt het niet goed met hem te gaan, omdat hij zijn moeder mist. Vastberaden proberen Casper en Emma de moederleeuw te vinden. Tijdens deze zoektocht lopen zij tegen een hoop obstakels aan, maar maken zij ook veel nieuwe vrienden. Zal het ze uiteindelijk lukken om de moeder van het kleine leeuwtje te vinden?

Bekijk hieronder de trailer.

Deze bofferd gaat naar de première ‘Casper en Emma op Safari’

Op zondag 3 juli vanaf 11.00 uur vindt er een echte knuffelpremière plaats in de FilmHallen in Amsterdam. Kinderen mogen hun favoriete knuffel meenemen naar de feestelijke première, net als Casper en Emma die Welpje en mevrouw Konijn ook overal mee naar te nemen. En daar mag één MoodKids lezeres (of lezer) met haar kind bij zijn!

Gefeliciteerd, Sanne Prins uit Den Haag

We geven je gegevens door aan Just4Kids. Zij nemen contact met je op.  Hou 3 juli in ieder geval vrij! 😉
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.