By 27 april 2016 Read More →

Trakteer je moeder op de film Mother’s day

Jouw moeder is vast ook de leukste en liefste moeder van de wereld. De mijne wel! Dus ze krijgt van mij een extra knuffel voor Moederdag. En ik neem haar mee naar de film.

Vanaf a.s. zaterdag draait namelijk Mother’s day. Een romantische comedy met onder andere Jennifer Anniston, Julia Roberts, Kate Hudson en Britt Robertson. In deze film van regisseur Gary Marshall (Pretty Woman, New Year’s Eve) volg je de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek…

Lees ook: de allerleukste gratis posters voor moeders vind je hier

Jesse (Kate Hudson) heeft geen contact meer met haar moeder, Kristin (Britt Robertson) gaat op zoek naar haar moeder, Miranda (Julia Roberts) beleeft haar allereerste moederdag met haar dochter en Sandy (Jennifer Aniston) moet haar kids ineens delen met de nieuwe vrouw van haar ex-man.
Jesse (Kate Hudson) heeft al jaren geen contact meer het haar moeder en houdt haar gezinsleven voor haar verborgen. Het is dan ook even slikken als haar ouders ineens op de stoep staan voor Moederdag. Haar beste vriendin Sandy (Jennifer Aniston) heeft het ook niet gemakkelijk als ze de tijd met haar zoons op Moederdag moet delen met de nieuwe, veel jongere vrouw van haar ex-man. Single dad Bradley (Jason Sudeikis), Tel Sell-koningin Miranda (Julia Roberts) en jonge moeder Kristin (Britt Robertson) hebben zo hun eigen Moederdag problemen. En of dat allemaal goedkomt met een paar bonbons en rozen? Mother’s Day is een hilarische feelgood-movie zoals we die van Garry Marshall kennen!

Winnaars 2 kaarten voor deze leuke Moederdag film

We mogen 6 Moederdag-pakketten weggeven met daarin twee bioscoopkaarten voor de film Mother’s Day en een dvd-pakket met de films ‘What to expect when you’re expecting’ & ‘Toscaanse bruiloft’.

Gefeliciteerd!

Mar Berger 

Suzanne Grootveld

Ilse Verhoeven

Annemarie Vergonet

Athalia Groeneveld

Monique vd Zalm

We geven jullie gegevens door aan Dutch Filmworks en dan ontvang je z.s.m. je moederdag film pakket, zodat je deze kan geven op Moederdag.

 

 

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.