Webprint.nl

Herken je dat? Een foto die je heel dierbaar is en waar je eigenlijk wel wat mee wilt, maar je hebt geen idee wat? Kijk eens op webprint.nl. Daar vind je heel veel leuke ideeën. Een foto afdrukken op aluminium, plexiglas of op behang is al tof. Maar we vonden nog veel meer leuke ideeën. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Ideetjes die ook bijzonder geschikt zijn om cadeau te geven. Hallo decembermaand!

Van webprint.nl mogen we 2x € 25 shoptegoed weggeven. Leuk voor onder de kerstboom! 😉

webprint shoptegoed met tekst

Foto ideeën van webprint.nl

1.Placemats

Eten wordt nog leuker met je zelf ontworpen placemats. Leuk voor een kinderfeestje, een bijzonder diner of wat dacht je van een trouwdag. Je kunt kiezen voor (waterafstotende) papieren placemats. Liever iets duurzamer? Kies dan voor de kunststof placemats.

placemats webprint

2. Stickers

Stickers zeg je? Is dat nu zo origineel? Op zich misschien niet, maar wat zo mooi is van deze stickers is dat je ze binnen en buiten kunt gebruiken en dat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamd Easy Dot materiaal. Oftewel een lijmlaag met kleine lijmdotjes. Makkelijk strak op te plakken én ook weer te verwijderen zonder lijmresten. Na het verwijderen kun je de sticker weer op een ander gewenst plekje ophangen. Handig!

sticker webprint.nl

3.Design it Yourself Krukje

Ken je de design krukjes van opvouwbaar karton? Je maakt bij webprint.nl een vergelijkbaar krukje met je eigen fotoprint erop. Je kunt gebruiken maken van bestaande designs en daar je eigen foto’s in plaatsen of een totaal eigen ontwerp maken.

fotokrukje webprint.nl

4. Feestslinger

Maak je feestje extra speciaal met een persoonlijke fotoslinger. De opdruk bepaal je natuurlijk weer zelf. Maak een keuze uit een van de vele ontwerpen of gebruik eindelijk die ene speciale foto uit je archief! Je ontvangt bij je bestelling 15 fotovlaggetjes, zes meter touw en een plakstift.

feestslinger

Winnaars 25 euro shoptegoed Webprint.nl

Esther Nieuwland – Enschede

Eveline Kersten – Sint-katelijne-waver

We hebben jullie gegevens door gegeven aan webprint.nl. Zij sturen het shoptegoed naar je op.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]
Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>