WowWee Robotics

Al een aantal jaar vraagt Job om een robot. Gezien in een speelgoedgids. Toen ik hem gisteren de video van de Robosapien X Chrome  van WowWee liet zien, viel hij bijna in katzwijm. Want deze robot kan wel heel veel. Nog dezelfde avond stond deze Robosapien op zijn Sinterklaas verlanglijstje. 

Begrijp ik, want de liefde voor gadgets heeft hij niet van een vreemde en deze robot is wel een echte stoere versie. Persoonlijk vind ik  de MIP’s van WowWee zo cute. Grijnzend hoorde ik zijn commentaar aan: “ja, maar jij bent ook een meisje”. Toen Job hoorde dat ik deze stoere robot van WowWee op MoodKids mocht weggeven, werd hij jaloers. Heel jaloers. “Jeetje, daar wordt een jongetje heel blij van!”.  Duh, alsof er geen stoere meisjes bestaan! 😉

De Robosapien X Chrome van WowWee is niet zomaar een speelgoedrobot, het is een slimme, interactieve robot met vele functies. Bij MoodKids is hij te winnen!

 

Slimme interactieve robot

Ok, even terug naar de WowWee Robosapien X Chrome. Dit is dus niet zomaar een speelgoedrobot, het is een slimme, interactieve robot met vele functies. De coole robot beweegt vloeiend en kan lopen, gooien en dingen vasthouden. Robosapien X Chrome is jouw entertainment vriendje. Kung Fu bewegingen, rappen of dansen; hij doet het! De Robosapien X Chrome is een interactieve speelgoedrobot met veel functies.

https://youtu.be/26OkvEb8RGk

Hij heeft menselijke trekjes, zo kan hij praten, luisteren, fluiten en slapen. Gebruik de afstandsbediening of download de gratis app (zowel iOS als Android) om Robosapien X Chrome te laten bewegen. De robot heeft vijf interactieve hand-, voet- en geluidssensoren, 67 voorgeprogrammeerde functies en heeft assen die tegelijkertijd kunnen bewegen, waardoor hij zo’n 10000 bewegingen kan maken!

De Robosapien X Chrome heeft lichtjes in zijn ogen. Deze speelgoedrobot van WowWee knippert en beweegt zijn ogen als hij een commando uitvoert. Kijk in zijn ogen om te zien wat hij denkt. Ook heeft hij lichtjes in zijn hand. Ze gaan branden als je een arm beweegt. Daarnaast neemt hij geluiden waar als de sensor op ‘luisteren’ staat.
Kortom: WowWee maakt speelgoedrobots die jouw fantasie overstijgen! Deze robot heeft een winkelwaarde van 99,95 euro.

Wil je zien wat WowWee allemaal kan? Bekijk dan deze video maar eens.

Winnaar WowWee Robosapien X Chrome

Gefeliciteerd, Maria Meyvis uit Wommelgem (België)

WowWee stuurt de robot naar de winnaar toe.

> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.