Webshop Roppongi – voor artikelen uit Japan

Jet en Ingrid, eigenaresses van webshop Roppongi, zijn idolaat van Japan. Niet om er te wonen, maar vooral gek op al die mooie artikelen uit Japan. Iedere twee weken schrijven ze voor MoodKids.

De ene keer maken ze een geweldige lunchtrommel voor ons en de volgende keer weer een prachtige do-it-yourself. Elke keer is het weer een cadeautje om hun artikelen te mogen publiceren.

Artikelen uit Japan

In hun webshop Roppongi vind je alles om een mooie (Dutch) Bento te maken, maar o.a. ook geweldige papierwaren, Japanse ballonnen, ingrediënten en etenswaren uit Japan en prachtig Japans servies. Hun shop is echt de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Voor de Sinterklaas winactie van MoodKids geeft Roppongi deze mooie bento box Totoro weg. De bento box heeft één laag, met een paar totoro en een susuwatari op het deksel. Waarschijnlijk kijk je nu net zo schaapachtig als ik… 😉 Totoro’s zijn lieve bosgeesten en susuwatari zijn stofgeestjes. Totoro is de hoofdrolspeler in een Japanse animatiefilm is: “My neighbour Totoro” van Studio Ghibli.

Kawaii toch?

 

Jet en Ingrid, eigenaresses van webshop Roppongi, zijn idolaat van Japan. Vooral op al die mooie artikelen uit Japan. En dat zie je in hun webshop.

In de lunchbox zit ook nog een uitneembare en daarmee ook verplaatsbare afscheiding. Super handig! Er kan 650 ml in, dat is groot genoeg voor een gezonde lunch!

Winnaar Totoro lunchtrommel 

Gefeliciteerd Melissa van Stipdonk uit Asten!

Webshop Roppongi stuurt de bento box naar je op.

> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro. 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.