Webshop Kidzzz – online kinderwinkel

Webshop Kidzzz is een online kinderwinkel met eigentijdse en trendy baby- en kinderspullen. Niet dertien in een dozijn, want eigenaresse Kim doet het graag net even anders. De producten zijn speciaal ontwikkeld, geselecteerd en gekeurd voor dat beetje meer.

Bij Kidzzz vind je eigenlijk alles voor in de kinderkamer. Van bedjes, kasten, textiel, matrassen (ook maatmatrassen die in Duitsland worden gemaakt), speelgoed en allerlei productenom dingen in op te bergen. En dat is met de hoeveelheid speelgoed die kinderen vaak hebben best handig. Of zijn wij de enige waar alles uitpuilt…

Eén van de handige opbergartikelen die Kidzzz verkoopt is de opbergzak Play&Go. En daarvan mogen wij er één naar keuze weggeven.

Play & Go opbergzak

De Play & Go opbergzak heeft twee functies, namelijk zoals de naam al zegt om dingen in op te bergen, maar is ook handig als speelmat.  Speelt jouw kind ook graag met LEGO/DUPLO, PLaymobil, auto’s of poppen? En heb jij net zo’n hekel als wij aan het opruimen van al die kleine frutseldingen? Dan is de Play & Go opbergzak echt super handig. Laat je kinderen spelen op de speelmat. Klaar met spelen? Trek de koordjes samen en in een handomdraai is al het speelgoed opgeruimd. 

Ook zo'n hekel aan speelgoed opruimen? Met de Play & Go opbergzak is het zo opgeruimd. Super handig, want het is speelmat en opbergzak ineen.

De Play&Go opbergzak is ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa. Je neemt hem zo mee. De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm en verkrijgbaar in hippe prints. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen en wordt geleverd in mooie geschenkverpakking.

Winaar Play & Go opbergzak 

Gefeliciteerd, Paula Prins uit Groningen

Webshop Kidzzz stuurt de Play&Go opbergzak set naar je op. 
 
> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>