By 16 november 2015 Read More →

Webshop Tofje – hippe en bijzondere baby- en kinderkleding

Webshop Tofje kun je het beste omschrijven als een online boetiek. Prettig winkelen met bekende merken, maar bovenal merken die niet elke webshop aanbiedt. We schreven eerder bijvoorbeeld al over het leuke Spaanse merk Mayoral.

Bij Tofje vind je baby- en kinderkleding in de leeftijd van nul tot tien jaar.  Qua ondergoed is er aanbod voor alle leeftijden, je kunt terecht vanaf maat 50 tot en met 176. Schiesser, Muchachomalo en Chicamala bieden verschillende lijnen, waardoor er voor verschillende leeftijden verschillende collecties beschikbaar zijn. Voor de allerkleinste hebben ze ook leuke schoentjes van Donsje, Lacoste en BooF. Deze schoentjes zijn een echte musthave en bieden ook nog comfort en stevigheid bij de eerste stapjes.

En laat webshop Tofje nu zo’n lekker paar van BooF weggeven! 

BooF booties 

Met deze schoentjes van BooF ben je direct klaar voor de winter. Ze zijn heerlijk gevoerd en daardoor lekker warm. Maar ze zijn ook stoer, comfortabel en helemaal hip bij jouw kleine dame of heer. De booties zijn gemaakt van 100% zacht nappaleer. Dit soort leer heeft een erg goede kwaliteit en is zacht in gebruik. Daarom zijn ze ook zo comfortabel. De zool is uitneembaar. De BooF slofjes BLA BLA zijn bij webshop Tofje verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. En jij mag zelf kiezen welke je wilt hebben. 
 
Deze booties van BooF zijn gemaakt van zacht nappaleer en heerlijk gevoerd. Heel comfortabel dus! Zo is jouw prins of prinses meteen klaar voor de winter.
 
 

Winnaar BooF booties

Gefeliciteerd, Suzanne van der Laan uit Spaarndam

Webshop Tofje stuurt ze naar je op.

> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.

 
 
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.