Webshop de Leukste Lunch – alles voor de lunch

Webshop De Leukste Lunch is ook een Dutch Bento webshop in onze webshopgids. Deze webshop van eigenaresse Marije heeft maar één doel: zorgen voor een glimlach op jouw gezicht of die van je kind tijdens de lunch. 

Vorige week bezocht ik Marije in haar kantoor en je kan met recht spreken van een bento-walhalla! Je kunt bij deze webshop terecht voor snack- en broodtrommels (ook de Yumbox), rugtassen, drinkbekers, leuke prikkers en uitstekers voor boterhammen. Twijfel je nog of leuke lunches maken iets voor jou is? Wellicht is dan het bento starterspakket dan wat voor jou. Ook verkoopt De Leukste Lunch de Kiddikutters, handige messen voor kinderen waar je alles mee kan snijden, behalve je vingers.

Handige navulbare pakjes

Een handig product wat De Leukste Lunch ook verkoopt is de Drink in The Box. Het hippe en duurzame alternatief van een regulier drinkpakje. Dit navulbare pakje is lekvrij en kan goed schoongemaakt worden. En kan zelfs in de afwasmachine.  Het rietje kun je losmaken. Wil je liever geen ranja of vruchtensap mee naar school nemen? Geef dan water met stukjes fruit erin. Zo krijgt het water een lekker fruitsmaakje. 

Het pakje is gemaakt van kunststof (volledig vrij van schadelijke stoffen). De inhoud is 236 ml.

Ook enthousiast over deze set? De Leukste Lunch geeft een set met maar liefst 3 navulbare pakjes weg! Zo kom jij de schoolweek wel rond!

Deze navulbare pakjes zijn lekvrij, handig schoon te maken en kunnen zelfs in de afwasmachine. De Leukste Lunch geeft een set met 3 drink in the box weg.

 

Winnaar set met 3 Drink in the Box

Gefeliciteerd, Anna Wienen uit Heerlen

Webshop De Leukste Lunch stuurt de set met navulbare pakjes naar je op. 
 
> Niet gewonnen? We hebben alweer twee leuke winacties, waaronder een wellness voucher van 100 euro.
 
 

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.