Winactie Slabben van Mr & Mrs Moustache

Deze coole, grote slabbers hebben een waterdichte tussenlaag en sluiten handig met een drukknop opzij. Ze mogen gewassen worden op 60°C en zijn drogerproof. We mogen namens Mr & Mrs Moustache 2 mooie sets (twv. € 24,95 p/set) weggeven. Doe je mee?

winactie moustache slabbetje

Mr & Mrs Moustache slabbetje

De grote Mr & Mrs Moustache slab is waterdicht en behoorlijk groot. Je kindje kan er zelfs z’n bordje op zetten. En dat is ook precies de bedoeling. Want zo valt er geen eten op het schootje of op de grond en blijven de kleertjes van je dreumes droog. Wat handig!

Dat moet een moeder bedacht hebben.. klopt, Ine Verstaen is ontwerpster en mama van 3 kinderen. Ze zocht voor haar dochtertje kwaliteitsvolle slabben die doen wat ze moeten doen: kleren (en kind) schoon houden. Ze vond ze.. nergens (!) en besloot ze daarom zelf de ideale slab te ontwerpen.

Deze slabber sluit heel handig opzij met een stevige drukknop. Mr & Mrs Moustache maakt gewoon de beste slabben die er zijn! Met deze leuke slabbetjes kan je peuter rustig zelf leren eten en drinken.

Mr & Mrs Moustache TIP

Je kan de slab ook al heel goed gebruiken voor je kleine baby. Na de voeding leg je het waterdichte slabje gewoon over je schouder. Komt er al eens wat melk mee met het boertje, dan absorbeert het bavetje dit supersnel en komt het niet door het slabbetje! Zo blijf jij ook droog, handig toch?

Winactie Slabben van Mr & Mrs Moustache

Meedoen is eenvoudig. We geven 2 sets slabben weg en dit moet je er voor doen:

  1. LIKE dit Facebook bericht (geen Facebook? Laat dan hieronder een reactie achter)
  2. En DEEL onder het bericht een #smeerpoets foto van je kind of tafel om aan te tonen dat jullie wel een slabber kunnen gebruiken
  3. Vul het formulier hieronder in

Deelnemen is niet meer mogelijk de winnaars zijn bekend en zijn: Bilitis van der Heijden en Marjolien Dop-Bakker. Gefeliciteerd!

 

Mr & Mrs Moustache is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.