Mega Bloks voor kleine handjes

Of we een review willen schrijven over Mega Bloks. Natuurlijk! Het is een merk waar we veel van in huis hebben. Job heeft bijvoorbeeld eindeloos gespeeld met zijn First Builders-auto’s. Alle mogelijke variaties werden gemaakt. Toen er dan ook een hele ‘Grote Bouwtas‘ per post arriveerde, maakte zijn hart een klein sprongetje. Helaas voor hem, maar deze zak gaat naar Tim.

Gewapend met fototoestel en de Grote Bouwtas bel ik aan bij Tim, een jongetje dat deze zomer 2 jaar is geworden. Zijn moeder doet open. Tim ontdekt de tas al snel in mijn handen. De tas wordt opengeritst en voorzichtig komen de blokken er één voor één uit. Als volleerd bouwer stapelt hij ze op. Wat me direct opvalt, is dat het grote, stevige blokken zijn die makkelijk stapelbaar zijn. Er wordt al snel een grote toren gebouwd. En omgegooid. 😉

Megabloks First Builders

Dan is het tijd om de hele tas om te kieperen. Tim ontdekt wielen en geeft ze aan mij. We zoeken samen naar iets om ze aan te bevestigen. Dat blijkt een plankje met noppen te zijn. Handig, want zo bouw je natuurlijk snel een auto. Het speelgoed nodigt uit om die auto te bouwen. Dat is ook direct wat Tim gaat doen. Om vervolgens de auto heen en weer te laten rijden tussen hem en mij. En die rijdt prima!

Mega Bloks First Builders startersset

Mega Bloks First Builders

De Grote Bouwtas is bedoeld voor kinderen van 1 tot 5 jaar. De tas bestaat uit 80 kleurrijke bouwstenen in verschillende maten in een handige opbergzak van biologisch afbreekbaar materiaal. Naast de blokken zit er ook een plankje met wielen in. Wij hebben de unisex basisset in primaire kleuren getest. Er is ook een variant met lichtere pastelkleuren. De Grote Bouwtas kan gecombineerd worden met alle andere First Builders producten. Dit alles kan je dus goed laten aansluiten bij de belevingswereld van je kind. Voor € 19,99 (adviesprijs) heb je een hele mooie startersset voor je kind. Ook een prima cadeau voor de decembermaand.

megabloks-big-building-bag-classic-80-pieces-dch63-10239

Winnaar MegaBloks Grote Bouwtas

Hetty Stevens uit Hellendoorn

We hebben je gegevens doorgegeven aan MegaBloks. Zij sturen de tas naar je op. Veel speelplezier!

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.