By 7 september 2015 0 Comments Read More →

Winactie Little Thingz: Sit On It beanbag met fotoprint

Dit is echt een te gekke winactie! Namens webshop Little Thingz mogen we een toffe zitzak weggeven. Niet zomaar een zitzak. Nee je kunt een Sit On It beanbag met een fotoprint naar keuze winnen. Zitten en relaxen op je eigen unieke zitzak. Hoe tof is dat?!

Sit On It beanbag

Sit On It Beanbag

Nu de dagen weer wat korter en donkerder worden, maken we onszelf het binnen behaaglijk. Een zitzak is daarom een super leuke en relaxte accessoire voor de kinderkamer. De vulling bestaat uit brandvertragende EPS-beans. Deze kleine bonen absorberen de warmte van het lichaam en produceren een aangenaam en warm gevoel. Gelukkig is het geen probleem als je kind een keertje wat eten of drinken morst op de zitzak. De zitzak is namelijk makkelijk te reinigen met een vochtige doek en zeep. Hij kan zelfs in de wasmachine! En zomers? Dan sleep je de zitzak lekker naar buiten, relaxen in het zonnetje!

De Sit On It beanbag met fotoprint in het kort:

  • Afmeting van de beanbag: 1.65 m x 1.35 m
  • Fotoprint aan 1 zijde van de beanbag
  • Kan in de wasmachine gewassen worden
  • Verkoopprijs: ca. €190
  • Meer informatie: Sit On It

 

De winnaar van de Sit On BeanBag is:

Mariska van Eersel uit Weesp

We hebben je gegevens inmiddels doorgegeven aan Little Thingz. Zij nemen contact met je op.

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Dit weekend (t/m 26-9) ontvang je in de Little Thingz webshop maar liefst 20% korting op de Sit On It beanbag (met kortingscode 2CCGX9XDKG) en 10% korting op de rest van de webshop (niet in combinatie met de kortingscode van de zitzak – met kortingscode 2D6XNRLWLH).

Little Thingz is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

Posted in: Verlopen acties
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons