By 25 juni 2015 Read More →

WINACTIE: melamine bordjes Hipgemaakt.nl

WINACTIE juni 2015

Hoera bijna vakantie! Om dat te vieren mogen we namens Hipgemaakt.nl voor de winactie juni 2015 deze prachtige bordjes weggeven. Het is een setje van vier stevige melamine bordjes. Ze zijn reuze handig om mee te nemen naar de camping. Maar natuurlijk kun je er thuis ook een lekkere boterham van eten. Wedden dat de kids dit bordje iedere dag willen gebruiken? Gelukkig kunnen ze in de vaatwasser!

WINACTIE juni 2015: Melamine bordjes

Het te winnen setje bestaat uit:

  1. Helen Dardik melamine bord zon
  2. Helen Dardik melamine bord vos
  3. Helen Dardik melamine bord blauwe beer
  4. Helen Dardik melamine bord zebra

 

Gefeliciteerd!! Chantal Boes uit Rotterdam

De bordjes worden z.s.m. naar je opgestuurd.

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.