Pippi Langkous 70 jaar! En dat vieren wij!

Wie kent haar niet? Pippi Langkous. Of beter gezegd Pippilotta Victualia Rolgordyna Kruizemunta Efraïmsdochter Langkous. Het sterkste meisje van de wereld. Samen met haar aapje en haar paard woont ze in Villa Kakelbont. Haar moeder is in de hemel en haar vader is zeekapitein. Af en toe komt hij haar opzoeken en dan is het groot feest!

Uitgeverij Ploegsma viert ook groot feest! Dit jaar is het namelijk 70 jaar geleden dat het eerste Pippi boek van Astrid Lindgren verscheen. Pippi’s verhalen zijn inmiddels in 49 talen vertaald. Er zijn films, musicals en toneelstukken over Pippi gemaakt.

Dankzij haar peperneutpillen is Pippi geen oude dame geworden, maar nog steeds een energiek, spring-in’t-veld meisje die zelfs 70 jaar na dato nog leuke grappen en grollen uithaalt. Ook hier thuis zijn de boeken verslonden en moest er een Pippi verjaardagsfeestje komen (daarover later deze week meer).

Pippi Langkous 70 jaar

Uitgeverij Ploegsma viert Pippi’s verjaardag met een speciale jubileumuitgave. Je kunt nu drie boeken samen in één boek kopen voor maar € 12,50! Je leest hierin alle avonturen die Pippi beleeft samen met de buurkinderen Tommy en Annika.

Het boek bestel je hier of kun je hieronder winnen. We mogen namelijk 3 exemplaren weggeven.

pippi langkous, jubileumeditie, uitgeverij ploegsma, pippi langkous 70 jaar

Gefeliciteerd!

Sabrine Molhoek Heemstede
Saskia Prijs Tiel
Hetty Grooten Weidum

Uitgeverij Ploegsma verstuurt de boeken rechtstreeks naar jullie. Veel (voor)leesplezier!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.