By 5 februari 2015 Read More →

Winactie Minies leren babyslofjes

In deze koude maanden wil je natuurlijk dat je baby of peuter warme voetjes heeft, ook als hij of zij lekker binnen aan het spelen is. De handgemaakte Minies baby slofjes zijn van heerlijk zacht en gemaakt van soepel (Italiaans) leer, waardoor ze een hele goede pasvorm hebben. De suède anti-slip zool voorkomt uitglijden en door de elastieken enkelsluiting blijven de slofjes goed zitten. Echt Dutch Design en stuk voor stuk uniek!

minies-babyslofjes-voor meisjes

Deze leren kinderschoentjes zijn voor kindjes van 0 tot circa 18 maanden. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er genoeg leuke motiefjes om uit te kiezen.

TIP: De prijzen van de Minies zijn € 29,95 per setje. Met kortingscode VALENTIJN krijgt je nu 10% korting – de korting is geldig t/m 15 februari 2015.

minies babyslofjes van leer

Babyschoentjes van ecologisch, ambachtelijk gelooid leer

Ieder jaar reist Minies af naar Italië, waar ze in een kleine leerlooierij op zoek gaat naar het beste, mooiste en zachtste leer. In het kleine familiebedrijf wordt nog ambachtelijk, op een ecologisch verantwoorde manier leer gelooid. Door de onderscheidende kwaliteit wordt het leer hier al jarenlang ingekocht, waarbij het telkens weer een uitdaging is om uit de grote lappen leer nieuwe babyslofjes te maken. De ontwerpen worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat je er zeker van bent dat je geen massaproduct koopt. Doordat ze stuk voor stuk handmatig gemaakt worden, is ieder setje slofjes uniek.

babyslofjes van leer

De reden om te kiezen voor dit bijzonder zachte en soepele leer, is dat babyvoetjes snel groeien en zich optimaal moeten kunnen ontwikkelen. Minies babyslofjes zijn daarop specifiek ontwikkeld en hebben een perfecte pasvorm. Comfortabel zacht voor jouw baby’s kleine voetjes en ook ideaal voor de eerste stapjes. De hippe Minies loopschoentjes hebben een suède antislip zooltje, om uitglijden te voorkomen, en blijven door de elastische sluiting goed zitten.

Meer info: Minies babyslofjes

Minies babyslofjes van leer winnen

Namens Speelkledenwinkel mogen we een jongen en een meisje blij maken met deze te gekke babyslofjes. Mee doen? Laat hieronder je gegevens achter.

Yeah gefeliciteerd!!

Raïsa Oosterink (meisjes)

en

Anne Rouwhorst (jongens)

We sturen jullie gegevens door naar de Speelkledenwinkel!

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>