By 27 januari 2015 Read More →

Kauwsieraden voor baby én mama

Soms kom je producten tegen die je als moeder dolgraag had gebruikt toen je zelf nog een baby had. Het kauwsieraad van Chewelry is zo’n product. Briljant bedacht (door een moeder natuurlijk!), stijlvol en een musthave voor iedere aanstaande of nieuwe mama!

baby velige sieraden

Baby veilige sieraden van Chewelry

Chewelry maken het mogelijk voor moeders leuke en stijlvolle sieraden te dragen die veilig zijn voor kinderen om op te sabbelen en kauwen! Mooi voor de moeder, prettig voor het kind!

De sieraden zijn gemaakt van zachte, siliconen kralen met een minimale doorsnede van 15mm of groter. De Chewelry kettingen hebben kleine knoopjes tussen de kralen, waardoor je haren niet tussen de kralen blijven zitten. De koorden zijn gemaakt van nylon; een sterk materiaal dat moeilijk kapot te trekken is, zeker niet door babyhandjes. Hiernaast heeft elke ketting een speciale veiligheidssluiting die open schiet wanneer er aan de ketting getrokken wordt.

Als aanvulling op de kettingen zijn er bijpassende armbanden. Gemaakt van 15mm doorsnee kralen of helemaal glad. Staat mooi en prima te gebruiken als bijtring voor je kindje.

Smart Mama

In elke ketting Chewelry zit een rood hart vlak naast de sluiting. Dit hart staat symbool voor elk moederhart: krachtig & kwetsbaar, nodig om op te vertrouwen en te volgen in de soms moeilijk reis van het moederschap. Koester het: jij bent een smartmama!

Weetje: Alle kauwsieraden zijn vrij van BPA, Ftalaten en andere schadelijke chemische stoffen.

WINACTIE

Namens Chewelry mogen we twee kettingen weggeven uit de nieuwste Chewelry collectie.

winactie sieraad

En de winnaars zijn:

Jessica Pol (offwhite)

en

Kim Permentier (zwart)

Sturen jullie even een mailtje met jullie adresgegevens naar [email protected]? Dan sturen we de kettingen deze week naar jullie op.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>