By 11 september 2014 Read More →

Talentje gezocht !

Wij zijn op zoek naar de allercreatiefste kinderen!

De vakanties zijn weer voorbij en de tekeningen, knip- plak- en knutselwerkjes vliegen ons alweer om de oren. Via Facebook verzamelen we de allermooiste. Dus ben jij – net als wij – trots op (bijna) alles wat je kind gemaakt heeft? Upload dan het kunstwerk of de tekeningen en maak iedere twee weken kans op leuke prijzen.

Meedoen? Ga dan naar de actiepagina: http://on.fb.me/1ttc3q8

Kom maar op met jullie leuke tekeningen, knip- plak- of kinderkunst! Maandag 15 september maken we de eerste winnaar bekend.

Laat je alvast inspireren door de creatieve inzendingen die we al binnen kregen:

talentje gezocht

Talentje gezocht !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.