Aandacht voor je moeder

Ik weet het, het is cliché, maar ik krijg een glimlach van oor tot oor als ik een tekening of spontane knuffel van mijn dochter krijg. Of die keer dat ze tegen mij zei: “Mama, ik vind het zo leuk dat jij míjn mama bent”, nadat ik voor de hele klas naamkaartjes had gemaakt voor boven de kapstokken op school.

Oprechte aandacht van mijn kinderen, daar doe ik het voor. Elke moeder die ik ken trouwens. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe de spanning was voor Moederdag. Dágen lang lag er een knutselwerk onder mijn bed, te wachten tot ik het haar mocht geven op Moederdag. En dan maar hopen dat ze het práaachtig vond. En nu ben ik zelf die Moeder (die natuurlijk al lang doorheeft wat er onder haar bed ligt). Onbetaalbaar, de blik in de ogen van je kind als ze het geeft.

Eefje en Lily
In de tijd van vluchtig contact via Whatsapp of Facebook is de oprechte aandacht voor elkaar toch anders geworden. Hallmark haakt daar op in met De campagne “Wees zuinig op wie je lief is”. Ze hebben een filmpje gemaakt waarin kinderen de reactie op oprechte aandacht voor hun moeder hebben vastgelegd met een “Hidden Camera”, verstopt in een kaart. Hartverwarmend vond ik het…

Zorg jij er voor dat jouw moeder dit jaar ook wat oprechte aandacht krijgt van jou?

 

moederdag kaarten

Gratis kaart + postzegel HallMark

We mogen de eerste 50 lezers een gratis kaart + postzegel aanbieden van Hallmark. Dat helpt je al een eindje op weg!

Hoe werkt het?
1. Ga naar www.hallmark.nl  of open de Hallmark-app.
2. Kies een kaart en volg de stappen op je scherm
3. Voer de kortingscode: Z9ELH7TVYG in bij het betaaloverzicht van je kaart
4. Je korting wordt verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.
5. Veel plezier met het maken van je gratis kaart!

Voorwaarden kortingscode:
– Het maximum bedrag per order is EUR 3,18 (2,54 + 0,64)
– De voucher is geldig t/m 11 mei.
– Code is incl. postzegel
– Geldig voor standaard formaat kaart (liggend, staand of vierkant formaat)
– De korting wordt verrekend met het totaalbedrag van de bestelling
– Na de eerste 50 bestellingen is de code niet meer geldig, wees er dus snel bij!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.