By 18 april 2014 Read More →

Win de Treatbox vol met lunch en bento goodies!

Wauw, als dit geen volle Treatbox is! Deze maand staat hij in het teken van Lunch & Bento en met deze Treatbox zit je zeker niet verlegen om mooie trommels, bekers en accessoires! Naast de goodies zit er natuurlijk weer een shoptegoed in ter waarde van 50 euro. Scroll maar eens door onze shopgids om een keuze te maken uit al die super shops waar je het shoptegoed naar keuze kunt besteden. Wordt het fashion? Of misschien nieuw hip speelgoed voor de kids?

moodkids treatbox, winnen, winactie, lunch, bento, brootrommel, prijzen

Wat zit er in deze Treatbox?

Deze webshops zijn aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

Prijzen winnen !

 

NB. Inschrijving is gesloten. Winnaars krijgen automatisch bericht via het opgegeven e-mail adres. Door deelname aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.