Prijzen winnen! Win de Februari Treatbox vol met papieren prijzen

Wie houdt er niet van om prijzen te winnen? Deze maand geven we weer een geweldige Treatbox weg, gevuld met papieren producten. Naast de goodies zit er natuurlijk ook weer een tegoedbon in die je kunt winnen. Deze bon is 50 euro shoptegoed, te besteden bij éen van die leuke webshops met kinderproducten uit onze shopgids.

prijzen winnen moodkids treatbox papier

Wat zit er in deze Treatbox?

Prijzen winnen !

Wil je kans maken op deze leuke Treatbox vol met papieren goodies? Vul dan onderstaand formulier in.

NB. Inschrijven kan tot en met 28 februari 2013. Winnaars krijgen automatisch bericht via het opgegeven e-mail adres. Door deelname aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Deze winactie is verlopen, deelnemen is niet meer mogelijk.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.