By 14 april 2013 Read More →

Win een luxe verblijf in een boerderij!

Kans maken op een verblijf in de prachtige Drentse omgeving in een sfeervolle Saksische boerderij? Dan ben je bij Hof van Saksen aan het goede adres. Dit unieke resort staat garant voor een exclusief verblijf. Of je nu wilt genieten van de Spa & Wellness faciliteiten, je kinderen spelenderwijs wilt laten leren in de diverse Kinder Academies of urenlange waterpret wilt beleven in het zwembad met 107 meter lange wildwaterbaan. Alles is er binnen handbereik!

winacite landal op www.moodkids.nl

Doe mee en win!

Bekijk de video en laat Landal weten welke activiteit uit de video je het leukste vindt. Stuur je reactie vóór 21 april 2013 naar [email protected]. Een onafhankelijke jury trekt uit alle inzendingen de winnaar. Een uitslag wordt hier gepubliceerd op 26 april 2013.

Klik voor meer info over Voorwaarden deelname en verblijf

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>