By 5 april 2013 Read More →

Royal pancakes met het Koopmans Kroonsjabloon

Vorstelijk nieuws voor pannenkoekliefhebbers! Koopmans komt met het Kroonsjabloon. Daarmee kunnen gewone pannenkoeken koninklijk voor de dag komen op 30 april aanstaande. Een koud kunstje want het oranje sjabloon ‘bekroont’ pannenkoeken met behulp van poedersuiker. Dit gratis Koopmans gadget is dus letterlijk de kroon op je pannenkoek.

Kroningsactie

Wie twee actieverpakkingen van Koopmans Pannenkoeken koopt en de unieke actiecodes online invoert via www.koopmans.com krijgt het Koopmans Kroonsjabloon gratis thuisgestuurd. Deze kroningsactie start op 25 maart. Iedereen die het Kroonsjabloon voor 15 april online bestelt, heeft het voor de troonswisseling in huis. Maar wees er snel bij, want op=op.

Winactie

MoodKids mag namens Koopmans 5 koninklijken pannenkoeken pakketten weggeven. Mee doen kan op de give away pagina. Wees er wel snel bij, want deze actie loopt tot 12 april aanstaande.

koopmans winactie pannenkoeken tefalpan

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>