By 8 februari 2013 Read More →

Testmoeders gezocht voor Babybjörn wipstoel

Wij zijn op zoek naar moeders of vaders met een baby tussen de 0-12 maanden oud die samen de nieuwste Babybjörn wipstoel Balance Soft willen testen!

gratis producten testen : testbaby gezocht

BabyBjörn Bouncer

Het BABYBJÖRN Wipstoeltje Balance Soft, is een nog zachtere en modernere versie van het klassieke wipstoeltje. Met een zachte stof, ronde vormen en een steungevend ontwerp om je baby het gevoel van een knus, warm nestje te geven, is het stoeltje te gebruiken vanaf de allereerste dag na de geboorte. 

En wat zo bijzonder is: zodra je kind zelfstandig kan lopen en zitten, kun je de stof van deze bouncher omkeren en er een comfortabel kinderstoeltje van maken (tot 13 kg of ongeveer 2 jaar).

Testbaby gezocht!

Als testmoeder of testvader krijg jij van MoodKids de nieuwste wipstoel van Babybjörn thuisgestuurd. Het enige wat jij moet doen, is gedurende 2 weken jouw – en je baby’s – bevindingen met betrekking tot de wipstoel bijhouden en vastleggen met foto’s of filmpjes.

Aan het einde van de testperiode geef jij een eerlijk eindoordeel over de nieuwe wipper van Babybjörn en daarbij vertel je in een blogpost op MoodKids.nl over de voordelen en mogelijke verbeterpunten.

Opgeven als testouder

Geïnteresseerd? Geef je dan op als testouder en je maakt kans om testmoeder of testvader te worden. Mocht je meer info willen, stuur dan eerst even een mailtje.

NB. Het product dient getest te worden in de maart 2013 volgens de genoemde voorwaarden en wordt na de testperiode het eigendom van de testerouder. MoodKids selecteert 1 testouder die het product krijgt thuis gestuurd.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>