By 13 december 2012 Read More →

Wipstoeltje Balance Soft by BABYBJÖRN + WINACTIE

De BABYBJÖRN babysitters zijn al vele jaren op de markt en zijn geliefd bij kinderen en hun ouders. Wij begrijpen wel waarom. Je kind is vrolijk en tevreden in een babysitter en jij hebt even je handen vrij om alles te doen wat in huis gedaan moet worden.

In Nederland en Belgie wordt in januari 2013 het nieuwste baby wipstoeltje gelanceerd: BABYBJÖRN Wipstoeltje Balance Soft, een nog zachtere en modernere versie van het klassieke wipstoeltje.

winactie babybjorn wipstoeltjes bouncer te winnen op www.moodkids.nl

Zachte stof, ronde vormen en een steungevend ontwerp om je baby het gevoel van een knus, warm nestje te geven, vanaf de allereerste dag na de geboorte. En wat zo bijzonder is: zodra je kind zelfstandig kan lopen en zitten, kun je de stof van deze bouncher omkeren en er een comfortabel kinderstoeltje van maken (tot 13 kg of ongeveer 2 jaar).

MoodKids geeft namens BABYBJÖRN een wipstoeltje Balance Soft weg! Meedoen kan op de MoodKids winactiepagina.

winactie babybjorn wipstoeltjes bouncer te winnen op www.moodkids.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.