By 8 november 2012 Read More →

Winactie Kids Party Kitchen

Wij houden wel van een mooi feestje, jij? De winactie van Kids Party Kitchen is er deze maand eentje om je vingers bij af te likken. Maar liefst 50 euro shoptegoed kun je winnen, hoe lekker is dat!

En dan begint het feest dus meteen, mag je kiezen uit masking tape, pastellerige feestbordjes en honeycomb ballen of uitsteekvormpjes, bakingcups en ander fijn bakspul… nou wij weten het wel, SNEL MEEDOEN !

winactie 50 euro shoptegoed

Kids Party Kitchen – kinderfeest & keukenfun

Ben je op zoek naar producten met de “wow”-factor voor je volgende feestje? Dan is KidsPartyKitchen.nl DE plek waar je moet zijn. Met producten die afkomstig zijn van over de hele wereld, tover je een glimlach op het gezicht van iedere feestvierder.

Je vindt hier een stijlvol assortiment aan papieren producten, waaronder borden, bekers, rietjes, servetten, vlaggetjes, zijdevloei en Honeycomb ballen en rosetten. Daarnaast zijn er bak benodigdheden, zoals cupcake vormpjes (baking cups), taart decoraties, kaarsjes, cookie cutters en voedings kleurstoffen.  En natuurlijk alles wat je nog mee kunt bedenken voor een verjaardagsfeestje; Etagières, traktatie doosjes, stickers, labels, Twine en masking & deco tape en nog veel meer!

TIP: De feestelijke collectie is ook heel geschikt voor een zomerse picknick, high tea, of gewoon om een saaie dag een beetje op te fleuren. De vintage wasknijpers zijn ideaal voor een creatieve DIY op de woensdagmiddag.

Check Kids Party Kitchen en sla deze shop meteen op onder je favorieten!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>