By 9 november 2011 Read More →

Winnaars give away

De winnaars van de give away oktober zijn:

Vier- en versierkalender van Gezinnig:

 • Gonnie
 • Sandra
 • Timo
 • Nathalie
 • Wimke

Prijzen Djello:

 • Ceciel
 • Saskia
 • Angelique
 • Kim
 • Simone

Memory EeBoo van Kidsdinge:

 • Ilja
 • Isabel

GEFELICITEERD!

Winnaars hebben inmiddels een email ontvangen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.