By 1 oktober 2011 Read More →

Give Away – Oktober

Dit kun je winnen tijdens de Give Away van oktober:

give away winnen
give away winnen
give away winnen
  • Djello : Fold-it, Build-it, Colour-it, Create-it and more!
  • Gezinnig : Vier- en versierkalender
  • KidsDinge  : Memory EeBoo

Meedoen? KLIK HIER

Iedere maand geven we bij MoodKids mooie prijzen weg. Gewoon, omdat we het fijn vinden dat jij bij ons langs komt en natuurlijk omdat we de allerleukste webshops en tips graag met je willen delen!

Kans maken? 

Maak dan gratis een Mijn MoodKids profiel aan.

Vink iedere maand aan met welke give away je mee wilt doen, dat mag 1 vinkje zijn, maar je kunt natuurlijk ook aan alle give away’s mee doen. De keuze is aan jou!

Voordelen van een “Mijn MoodKids” profiel? Je kunt gratis deelnemen aan onze give away’s en o.a. heel handig al je favoriete webshops opslaan. 

En natuurlijk blijft het daar niet bij, want wij blijven ontwikkelen en er zal heel snel nog meer leuks volgen, dus doe ook mee!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Verlopen acties

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.