Win kaarten en filmboek voor de Woezel & Pip film

Afgelopen zondag ging de eerste Woezel & Pip bioscoopfilm ‘Op zoek naar de Sloddervos’ in première. En vanaf vandaag draait deze familiefilm in de bioscoop. De film is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar. Wij geven maar liefst 6x 4 kaarten weg! Plus 6 filmboeken!

WOEZEL EN PIP poster

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie.

Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer… ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.

Bekijk de trailer van Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Winaars van kaarten + filmboek Woezel & Pip film

Alida Brinkman – Hilversum

Anneloes Spijkers – Wezep

Josja Naus – Etten-Leur

Anne Maria van Adrichem – Haarlem

Ramdharie Malti – Den Haag

Diana Rudge – Rhenen

Gefeliciteerd! De kaarten en het filmboek worden z.s.m. naar jullie opgestuurd.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.