Reisbedje BabyBjörn is compact en licht

Het merk BabyBjörn ken je ongetwijfeld. Sinds 1961 maken ze al producten voor kinderen tot 3 jaar. Denk aan een draagzak, wipstoeltje, wiegje, zetelpotje, kinderstoelen, keukenproducten en natuurlijk een reisbedje. Veiligheid en kwaliteit heeft dit merk hoog in de vaandel. En wij willen als moeders natuurlijk ook dat het er leuk uitziet, niet waar? Ook daar voldoen ze wat ons betreft aan!

Het BabyBjörn reisbedje is met zijn 6 kilo echt een lichtgewicht onder de reisbedjes. Compact qua vorm in de opbergzak en eenvoudig op te zetten, omdat het bedje uit één stuk bestaat. Open de zak, til het reisbedje eruit en zet het in één simpele beweging op. De poten klappen automatisch uit en zodra je de matras erin hebt gelegd, heb je een stabiel reisbedje.

BabyBjorn reisbedjes winactie

Gemartel met reisbedje

Ik kan me ons gemartel zeven jaar geleden met een zwaar bedje (10 kg) wat ook  nog uit losse stukken bestond nog herinneren. Wij hebben ons bedje echt veel gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid en comfort zijn dus belangrijke argumenten bij de aanschaf van een reisbedje. Wij gingen destijds vooral voor prijs…

Heb jij interesse in dit reisbedje van BabyBjörn? Doe dan mee aan onze winactie, want we mogen maar liefst twee exemplaren (t.w.v. € 239,90) weggeven.

Winnaars BabyBjörn reisbedjes

Gefeliciteerd, Lisa Severein uit Utrecht & Sanne Spraakman uit Meppel!

We geven jullie gegevens door aan BabyBjörn. Zij sturen het Light reisbedje naar je op. Wat zullen jullie kindjes lekker slapen!

Niet gewonnen? We hebben weer leuke, nieuwe winacties! 

 • Maartje

  Dat ziet eruit als een heerlijk reisbedje! Veel relaxter kan een vakantie niet worden volgens mij…

 • Dienekuh Jansen

  wauw dat is een geweldige actie van MoodKids ! ik interesse in dit reisbedje van BabyBjörn want wij hebben al 4 kleinkinderen die regelmatig komen slapen . dus ik doe heel graag mee !

 • Kokkie1

  Ideaal voor oppasdagen bij opa en oma, heerlijk en beschud lekker slapen op een in een eigen plekje

 • Marian B

  Mijn zusje is zwanger en heeft nog geen reisbedje, hier verras ik haar graag mee. Zo kan de kleine spruit straks ook bij mij slapen!

 • Bodil

  Wat lijkt mij dat een ideaal bedje toe! Handig in gebruik, veilig, comfortabel en ziet er nog mooi uit ook. Daar zou ons kleine meisje heel wat dutjes in kunnen doen!

 • Bodil

  Wat lijkt mij dat een ideaal bedje toe! Handig in gebruik, veilig, comfortabel en ziet er nog mooi uit ook. Daar zou ons kleine meisje heel wat fijne dutjes in kunnen doen!

 • Ine Willems

  Oooooooooooo MoodKids wat zou het prachtige en handige BabyBjörn reisbedje ’n geweldig kado zijn voor mijn zoon Juul en zijn vriendin Joyce, zij verwachten eind februari hun 1e kindje en het wordt ’n meisje, aangezien ik geen zusjes heb alleen 2 broers, geen dochters maar 2 zoons en 2 kleinzoons, is het best uniek dat we ‘n kleindochter in de familie mogen verwelkomen. Het lichtgewicht BabyBjörn reisbedje is de
  mercedes onder de reisbedjes en één ding is zeker het reisbedje zal heel
  vaak gebruikt gaan worden, vrienden waar ze ’n weekendje naar toe gaan, het zijn echte kampeerders dus het reisbedje komt dan ook heel goed van pas, zomers bij goed weer heerlijk in de tuin en super handig bij onverwachte logeerpartijtjes 🙂
  Wij als opa en oma zijn nu hard aan het sparen, we moeten ’n jaar overbruggen omdat we 1 jaar geen AOW ontvangen alleen ’n klein pensioentje, daarom zou het fantastisch zijn als u ons dit BabyBjörn reisbedje gunt en straks onze kleindochter er heerlijk in kan wegdromen.
  ( Uiteraard ook ’n LIKE voor de Facebookpagina van BabyBjörn )

 • will

  Ideaal voor mijn kleinkinderen, als ze bij mij logeren of als ik moet oppassen.
  Hoop dat ik een kansje heb.

 • Sofie03

  Heeel gaaf! Dit bedje zou heel goed van pas komen!

MoodKids Advertorial en Review

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

Simple Share Buttons