Reisbedje BabyBjörn is compact en licht

Het merk BabyBjörn ken je ongetwijfeld. Sinds 1961 maken ze al producten voor kinderen tot 3 jaar. Denk aan een draagzak, wipstoeltje, wiegje, zetelpotje, kinderstoelen, keukenproducten en natuurlijk een reisbedje. Veiligheid en kwaliteit heeft dit merk hoog in de vaandel. En wij willen als moeders natuurlijk ook dat het er leuk uitziet, niet waar? Ook daar voldoen ze wat ons betreft aan!

Het BabyBjörn reisbedje is met zijn 6 kilo echt een lichtgewicht onder de reisbedjes. Compact qua vorm in de opbergzak en eenvoudig op te zetten, omdat het bedje uit één stuk bestaat. Open de zak, til het reisbedje eruit en zet het in één simpele beweging op. De poten klappen automatisch uit en zodra je de matras erin hebt gelegd, heb je een stabiel reisbedje.

BabyBjorn reisbedjes winactie

Gemartel met reisbedje

Ik kan me ons gemartel zeven jaar geleden met een zwaar bedje (10 kg) wat ook  nog uit losse stukken bestond nog herinneren. Wij hebben ons bedje echt veel gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid en comfort zijn dus belangrijke argumenten bij de aanschaf van een reisbedje. Wij gingen destijds vooral voor prijs…

Heb jij interesse in dit reisbedje van BabyBjörn? Doe dan mee aan onze winactie, want we mogen maar liefst twee exemplaren (t.w.v. € 239,90) weggeven.

Winnaars BabyBjörn reisbedjes

Gefeliciteerd, Lisa Severein uit Utrecht & Sanne Spraakman uit Meppel!

We geven jullie gegevens door aan BabyBjörn. Zij sturen het Light reisbedje naar je op. Wat zullen jullie kindjes lekker slapen!

Niet gewonnen? We hebben weer leuke, nieuwe winacties! 

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.