Win een Dummie de Mummie 2 filmpakket

De film Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba draait sinds 9 december in de bioscoop en werd afgelopen dinsdag 29 december bekroond met een gouden film. Dat betekent dat deze film al 100.000 bezoekers heeft gehad! Dutch Filmworks viert dat met een te gekke winactie op MoodKids. Je maakt namelijk kans op een geweldig Mummie de Mummie filmpakket! 

Nog niet geweest? Of wil je kind nog wel een keer? Doe dan mee!  Je maakt namelijk kans op:

dummie de mummie 2 winactie

  • DVD Mummie de Mummie (deel 1),
  • boek deel 2
  • kleurplaat met kleurpotloden
  • klei
  • Nickelodeon magazine
  • popcornbak (zoals bij Pathé)
  • en natuurlijk 4 bioscoopkaartjes voor Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba!

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

Dummie is inmiddels helemaal thuis in Polderdam, het dorp waar Goos hem gevonden heeft. Ze gaan samen naar school en zijn de beste vrienden. Tot ze opeens beseffen dat Dummie niet kan eten en dus nooit groot zal worden. Meester Krabbel snapt het probleem, maar ontdekt dat er een beeld is met olie erin wat Dummie kan helpen. Goos wil op zoek naar het beeldje, maar dat blijkt op de bodem van de zee te liggen. Dummie besluit dat hij dan maar vooral heel beroemd wil worden. De schilderwedstrijd van de krant móet hij daarom winnen. Met een mooi portret van juffrouw Friek gaat dat vast lukken!

 

Winnaar Dummie de Mummie 2

Gefeliciteerd! Neeltje van der Stap uit Schiedam

We hebben je gegevens doorgegeven aan Dutch Filmworks en zij sturen het pakket naar je op.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.