By 10 december 2015 11 Comments Read More →

Extra korting voor de dure decembermaand

Pfff, de decembermaand is zo’n maand waar ik – zoals Loesje dat altijd zo treffend zegt- aan het eind van mijn geld altijd een stukje maand overhoud. Alleen Sinterklaas heeft al een aardig gat in onze bankrekening geslagen. De kerstperiode gaat nog beginnen, dus de betaalrekening zal aangevuld moeten worden deze maand. Zal bij jullie wel niet veel anders zijn, vermoed ik. Als dat bij jou ook het geval is, dan ga je blij worden van deze winactie van Vouchercloud.

Vouchercloud is een website waar kortingscodes van verschillende websites worden verzameld. Je vindt er mobiele kortingen (voor je smartphone), online kortingscodes en printbare vouchers (voor fysieke winkels) van heel veel restaurants en winkels. Als je dan toch wat nodig hebt of ergens wilt eten, dan is vooraf een kijkje op deze website de moeite waard.

Korting in verschillende vormen

Het is heel simpel om te gebruiken. Kies een categorie of zoek een bedrijf en je wordt direct doorgestuurd naar een lijst met vouchers en aanbiedingen in de drie hierboven genoemde vormen. Je kunt ze direct gebruiken. De lijst met kortingen wordt dagelijks bijgewerkt en er worden steeds meer winkels toegevoegd. En het mooiste is: je kunt ze direct gebruiken. Wie weet, vind jij net die kortingscode of kortingsbon waarmee je euro’s bespaart op je aankoop.

Omdat Vouchercloud weet dat kortingen in deze decembermaand extra handig zijn, geven ze een cadeaubon van € 50 van bol.com weg. Die kun jij ook vast gebruiken! Als je die nou ook nog even handig combineert met een korting, dan sla je twee vliegen in één klap!

Winnaar € 50 bol.com shoptegoed van Vouchercloud

De winnaar is:

Inge Groenen

Gefeliciteerd! Vouchercloud neemt contact met je op.

[ssba]

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>