Stuur jij nog weleens een kaartje?

Een kaartje sturen. Ik doe het veel te weinig. Terwijl het tegenwoordig eigenlijk maar een hele kleine moeite is. Er zijn tal van aanbieders waar je online je kaartje kunt kiezen of maken en vervolgens met een druk op de knop versturen. Easy toch? En wanneer je dan toch dat kaartje stuurt, kies dan wel een bijzondere uit!

Op KaartWereld vonden we naast een heleboel traditionele kaarten ook twee bijzondere soorten. Groei en bloei en Snoepkaarten. Hoe leuk is dat!

Groei en Bloei kaarten versturen
Een Groei & Bloei kaart is veel meer dan alleen maar een wenskaart. Het is een kaart met groeipapier met zaadjes van wilde bloemen. Het groeipapier plant je en met een goede verzorging en een klein beetje groene vingers groeit de verrassing uit tot iets heel moois. Een perfecte combinatie van een persoonlijke kaart met een originele boodschap in de vorm van bloemen.

groei en bloeikaarten

Snoepkaarten versturen

Ook deze Snoepkaarten vonden we bij KaartWereld. Wil je een speciale kaart voor je lief, voor de geboorte van een baby, om beterschap te wensen, iemand te feliciteren met een verjaardag of examen of gewoon zomaar? Kies dan eens voor een Snoepkaart! Als dat niet om op te vreten is?

snoepkaarten versturen

En wat zo leuk is, ze hebben ook aan de huisdieren gedacht!

snoepkaarten voor dieren

WINACTIE

winactie kaartwereld

Namens Kaartwereld.nl mogen we 2x een shoptegoed weggeven van 25 euro.

Meedoen is net zo eenvoudig als een kaartje sturen. Dit moet je doen:

  • LIKE en DEEL dit Facebookbericht (te delen vanaf 15/10 19.00 uur) (heb je geen Facebook? Laat dan onder dit artikel een reactie achter)
  • Vul je gegevens in:

Deelnemen is niet meer mogelijk de winnaars zijn Chantal Manenschij-Polko en Inge Groenen. Gefeliciteerd!

Winnaars ontvangen (bericht over) hun prijs op het aangegeven (email)adres.

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.