By 24 november 2018 Read More →

Sinterklaas winactie gaat van start

[GESLOTEN] Voor de vijfde keer houden we onze Sinterklaas winactie. Speciaal voor onze lezers uit Nederland en België.  

Dit jaar ietsje anders dan de afgelopen jaren! Elke dag voegen we om 15.00 uur een cadeau toe. Dus check de overzichtspagina dagelijks om niks te hoeven missen. Op 3 december maken we alle winnaars ineens bekend.

Na het enorme succes van onze Sinterklaas-winactie vorig jaar, hebben we ook dit jaar geweldige prijzen! Wil je meedoen? Check dan eerst onze spelregels van de grote ‘MoodKids speelt voor Sint’-actie.

https://www.moodkids.nl/winactie-sinterklaas

Spelregels Sinterklaas winactie

1. Op de overzichtspagina zie je een kleine afbeelding van de cadeaus. Elke dag om 15.00 uur plaatsen we een nieuw cadeau. Neem vooral een kijkje op de pagina’s achter de cadeaus. Je vindt er een volledige omschrijving van het betreffende cadeau en de aanbieder.

2. Interesse in een cadeau? Vul het formulier onder dat cadeau in. Let op: soms moet je iets extra’s doen. Lees de artikelomschrijving daarom goed door. Je ontvangt na inschrijving direct een bevestiging op je beeldscherm. Heb je die niet gehad? Dan heb je je gegevens onvolledig ingevuld.

3. Like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram. Blijf je ook direct op de hoogte van alle extra informatie en de winnaars van onze Sinterklaas-actie. Heb je geen Facebook? Geef dat aan in het formulier.

4. Ontvang je MoodKids Updates, onze wekelijkse e-zine nog niet? Schrijf je je dan eenmalig in. Onder elk artikel zie je een link naar het inschrijfformulier. Uiteraard hoef je dat maar eenmalig te doen. Na de selectie van de winnaars wordt door ons gecontroleerd of je je hebt ingeschreven

Op 3 december maken we via onze actiepagina, social media en een extra e-zine bekend wie er verblijd wordt met een extra cadeau van Sinterklaas. ?

P.S. We hebben een Sinterklaas-pagina ingericht met al onze artikelen (recepten, knutseltips, etc.) rondom Sinterklaas. En die vullen we de aankomende weken natuurlijk aan met leuke, nieuwe artikelen.

Alle producten tijdens onze winactie Sinterklaas worden aangeboden door webshops uit onze webshopgids of andere producenten

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.